Software and Computing CoDR

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Review Panel closed meeting

Wednesday, 15 February 2012 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome and general overview of the SKA

Wednesday, 15 February 2012 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr VAN HAARLEM, Michiel (SKA Office)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Purpose and context of the CoDR

Wednesday, 15 February 2012 10:00 (15 minutes)

Presenter: Mr STEVENSON, TJ (SKA Office)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Flow of data from receptors to archive; orders of magnitude for data rates and volumes

Wednesday, 15 February 2012 10:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. ALEXANDER, Paul (University of Cambridge)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Requirements: derivation and analysis

Wednesday, 15 February 2012 11:00 (1 hour)

Presenter: Prof. ALEXANDER, Paul (University of Cambridge)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

System overview and draft high level architecture

Wednesday, 15 February 2012 13:00 (1h 30m)

Presenter: Dr CORNWELL, Tim (CSIRO/CASS)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Example of an access portal for science users to the science data: CyberSKA

Wednesday, 15 February 2012 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr SIMMONDS, Rob (University of Calgary)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Review Panel closed meeting

Wednesday, 15 February 2012 15:15 (1h 45m)

Software and Co ... / Report of Contributions

Novotel

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Novotel

Contribution ID: 9 Type: not specified

Visibility processing

Thursday, 16 February 2012 09:00 (1 hour)

Presenter: Dr CORNWELL, Tim (CSIRO/CASS)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Processing for pulsars and transients

Thursday, 16 February 2012 10:00 (30 minutes)

Presenter: KARASTERGIOU, Aris (University of Oxford)

Contribution ID: 11 Type: not specified

HPC roadmap

Thursday, 16 February 2012 11:00 (30 minutes)

Presenter: Mr BROEKEMA, Chris (ASTRON)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Software engineering including relation to SEMP

Thursday, 16 February 2012 11:30 (30 minutes)

Presenter: Dr CORNWELL, Tim (CSIRO/CASS)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Risks and management of risks, including relationship with monitoring and control

Thursday, 16 February 2012 13:00 (30 minutes)

Presenters: Mr HALL, Duncan (SPDO); Dr CORNWELL, Tim (CSIRO/CASS)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Strategy to Proceed

Thursday, 16 February 2012 13:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. ALEXANDER, Paul (University of Cambridge)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Summary, questions and dialogue

Thursday, 16 February 2012 14:15 (1 hour)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Review Panel closed meeting

Thursday, 16 February 2012 15:15 (1h 15m)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Review Panel summary, initial feedback and closing of review

Thursday, 16 February 2012 16:30 (30 minutes)